Expeditie Lekker in je Vel

Groep 7 gaat de uitdaging aan met Expeditie Lekker in je Vel: een week lang gezond eten, bewegen en ontspannen met de hele klas! Ook individueel onderzoeken en ervaren de leerlingen hoe ze zich lekker fit kunnen voelen, in de klas, op het schoolplein, en ook in het gezin thuis! Inspirerende filmpjes, concrete uitdagingen en aansprekende opdrachten helpen hen daarbij. Het programma neemt dagelijks circa 20 minuten in beslag Ook na hun ‘expeditie’ zullen leerlingen geïnspireerd zijn om te kiezen voor gezond!

Het programma vindt plaats van 13 t/m 20 maart 2020. Op 19 maart kunt u het gratis pakket met gezonde producten ophalen bij de Albert Heijn-winkel die u bij inschrijving heeft geselecteerd.

Bij het lesprogramma staat een oproep aan de leerkracht en zijn of haar klas om leuke foto’s van de les met Expeditie Lekker in je Vel te posten op Instagram. Hiermee zijn prijzen te winnen voor de klas. Wij wijzen u erop dat u voor het posten van deze foto’s op uw Instagrampagina’s, hiervoor expliciet toestemming nodig heeft van de ouders van de leerlingen die in beeld zijn. De voorwaarden voor deze actie vindt u hier.

Via de knoppen hieronder vindt u de filmpjes en overige materialen.